merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Personaladministratör Kriminalvården Vänersborg

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.ARBETSUPPGIFTER
Som personaladministratör ansvarar Du, tillsammans med din kollega på personalavdelningen och resp. kriminalvårdsinspektör, för kortsiktig och långsiktig personalplanering inom vårt verksamhetsområde. I ditt arbete samverkar du mycket med Kriminalvårdens servicecenter. Du registrerar arbetsförändringar och schemaplanering i IT-systemet Heroma, bistår vid registrering och framtagande av viss HR-statistik samt ansvarar för att beställa anställningsavtal. Du komma att delta i verksamhetens rekryteringsarbete samt stötta upp med övriga administrativa uppgifter vid behov.

KVALIFIKATIONER
Du har fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. Utbildning på högskolenivå inom personal eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande.

Erfarenhet från personaladministrativt arbete krävs, liksom mycket god datavana och väl förtrogenhet med MS Office-paketets olika program, såsom Word, Excel och Outlook. Vana av att formulera dig på svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om Du har erfarenhet av personalplanering, schemaläggning och avtal inom Kriminalvården samt om Du har erfarenhet av det personal- och löneadministrativa systemet Heroma. Arbetet ställer krav på din planeringsförmåga. Arbetet ska utföras på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Du bör kunna tillsammans med din kollega prioritera bland arbetsuppgifterna och visar god flexibilitet. Då tjänsten innebär mycket interna och externa kontakter, förutsätter vi att Du också har en god social förmåga samt är serviceinriktad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga värderas högt. Du bör också vara självgående och initiativtagande samt ha en vilja att utvecklas och lära nytt.
Vi ser det som en självklarhet att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring.

B körkort krävsÖVRIGT
Provanställning kan komma att tillämpas.

Obs! Vi tar endast emot anställningar via webbsidan.

Telefonsupport arbetsökande: 0771-704 704

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version