merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Scandic Karlsrkona söker vikarierande frukostansvarig

Hotell Scandic Karlskrona öppnade under 2010 . Hotellet ligger mitt i Karlskrona city. Mitt i skärgården.Precis intill vattnet. Hotellet har 180 rum, 7 konferenslokaler och en stor och flexibel restaurangen med en populär uteservering. Hotellet är en naturlig mötesplats för såväl konferensgäster, middagsgäster och stora evenemang.

Vår frukostansvariga går nu på mammaledighet och beräknas åter runt årskiftet 2018-2019.

Tjänsten är ett vikariat på 85% med möjlighet till förlägning.

 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare?  Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

 

Är du vår nya frukostansvariga?

Då kommer du att jobba med de viktigaste personerna hos oss– våra gäster. Därför söker vi dig som gillar att kombinera försäljning med service. Vi ser dig som är trendmedveten, kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare. Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du är analytiskt lagd med en ständig nyfikenhet på siffror och resultat. Du kan se helhetsperspektiv och tänka strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster!

Du har det övergripande ansvaret för hotellets frukostverksamhet  Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Vi söker dig som har

En relevant utbildning/3 års yrkeserfarenhet
Ledarskapserfarenhet från liknande arbete
Mat– och dryckeskunskap
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Meriterande

Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar
Kunskap i ytterligare språk
Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Fredrik Lindström påv telefon 072 180 20 98  eller maila på fredrik.lindstrom@scandichotels.com  

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version