merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Pedagogisk stödperson i utbildning

Brinner du för att hjälpa människor? Gillar du variation i arbetet där ingen dag är den andra lik? Har du ett högt driv, är självständig, pedagogisk och gillar att hjälpa samt motivera personer i din närhet? Då är du rätt person för vår kund och kan söka tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som stödperson hos vår kund kommer du att träffa många olika människor med olika personligheter och agera stödperson under deras utbildningar. Du lär känna din klient och hjälper denne att på bästa sätt ta del av olika utbildningar. Din insatts som kompletterande stöd kan exempelvis innebära högläsning, förklaring på pedagogisk nivå och helt enkelt finna det medel som på bästa sätt hjälper din klient att ta lärdom av utbildningen. Då utbildningarna kan vara i olika delar av Örebro Län är det viktigt att du är resbar, gillar äventyr och varierade arbetsdagar.

Om företaget
Vår kund har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över 100 år. Än idag arbetar vår kund för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Vår kunds vision är att genom deras insatser och kompletterande stöd hjälpa varje individ att nå sin fulla potential, skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration.

Din profil
I rollen som stödperson hos vår kund ser vi att du har ett stort intresse av människor och gillar att ge pedagogiskt stöd samt motivera och peppa personer i din närhet att alltid prestera efter bästa förmåga. Du som söker är noggrann, punktlig och självständig i ditt arbete, har en varm och mjuk personlighet samt ett drivs av ett flexibelt och varierande arbete.

Skallkrav:
- Erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning
- Erfarenhet av arbete med konjuktiva hjälpmedel
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B
- Du är resbar och gillar att upptäcka nya platser

Meriterande:
- Du är utbildad socionom, beteendevetare, lärare eller har utbildning i pedagogik
- Du har tidigare arbetat som lärare eller med människor som behöver extra stöd


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro Län
Omfattning: Heltid

Är du vår kunds nya stödperson? Vi behandlar våra ansökningar löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version