merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i hem - och konsumentkunskap

Välkommen till Nyboda skola!
Nyboda skola är en mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Vi är en grundskola för elever i årskurs 7-9 och vi håller till i fina lokaler i en skola som startade 2012. Här finns profilklasser i årskurs 4-9 och klasser utan profil i årskurs 7-9. Här finns även en särskolegrupp. Totalt är vi ca 450 elever i fem arbetslag.

Kompetent personal, genomtänkta lokaler och digitala verktyg för varje elev stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. En välkomnande miljö, hjälpsamma kollegor och fina lokaler möter dig på skolan. I ett kollegialt lärande utforskar och lär vi av vår praktik för att skapa de bästa förutsättningar för våra elever. Tillsammans skapar vi framtiden!

Om tjänsten
Vi söker en lärare i hem- och konsumentkunskap och eventuellt annat ämne. Som lärare i HKK tillhör du ett arbetslag där du också har ditt mentorskap. Undervisningen är förlagd till år 8 och 9. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100 %, med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1 mars 2018. Månadslön.

Vem är du?
Du har lärarexamen och lärarlegitimation i ämnet hem- och konsumentkunskap och gärna också behörighet i ytterligare något ämne. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med modern teknik/digitala verktyg då vi arbetar med Google Apps for Education i undervisningen.

Det är viktigt att du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del av ditt arbete. Du skapar engagerande lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap. Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team och lära tillsammans.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 januari 2018. Intervjuer hålls fortlöpande under ansökningstiden.

Läs mer om oss på vår hemsida www.tyreso.se/Nyboda-skola/. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på nedan uppgifter: 
Anneli Eriksson, bitr. rektor 08-578 293 88
Kerstin Berglund, bitr. rektor 08-578 294 42
Jesper Samuelsson, rektor 08-578 293 85

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version