merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Åsele kommun söker en Integrationsassistent/Arbetsmarknadshandledare.

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Arbetsmarknadsenheten söker Integrationsassistent på 50 % och Arbetsmarknadshandledare på 50 % i en kombinerad tjänst.

Arbetsuppgifter
Som Integrationsassistent arbetar du med nyanlända som kommer till Åsele kommun. I arbetsuppgifterna ingår planering tillsammans med Integrationssamordnaren för mottagande av kvotflyktingar, kommunplaceringar och familjeåterföreningar. Ordna och färdigställa bostad, hjälpa till med myndighetskontakter och arbeta för att de nyanlända skall få ett bra mottagande i Åsele kommun.
Arbetet som Arbetsmarknadshandlare innebär att tillsammans med ansvarig chef arbeta med projektet ?Surfa rätt? enligt projektansökan. Ansvarar för att projektmål uppfylls. Du ska handleda ungdomar mot självförsörjning med inriktning mot arbete eller studier. Även arbeta med praktiksamordning, feriejobb och andra förkommande arbetsuppgifter inom Arbetsmarknad.

Kvalifikationer
Du ska vara social och kunna kommunicera på ett rakt och tydligt sätt. Egenskaper som är viktiga i arbetet som Integrationsassistent, när man möter nyanlända, är lyhördhet och flexibilitet. En god förståelse för nyanländas situation och kultur som ny medborgare i Åsele kommun. Har du erfarenhet av arbete med utlandsfödda och kunskaper om ungdomar och dess arbetsmarknad är det meriterande. Arbetet kräver struktur och planering. Den personliga lämpligheten och förmåga att samarbeta kommer att vara av stor betydelse. Du kommer att jobba i en verksamhet där vi alla hjälper varandra när det behövs.

Omfattning
Heltid 100 %, visstid t o m 2018-12-31, med möjlighet till förlängning.
Tillträde 2018-01-02 eller enligt överenskommelse

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version