merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Barnskötare med framåtanda till nystart

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Förskoleverksamheten hos oss är den största i Stockholms stad och vi syftar hela tiden till att utveckla förskolans verksamhet utifrån det kompetenta barnet och en lärande organisation. Våra medarbetare är den viktigaste förutsättningen för att vår förskoleverksamhet ska hålla en hög kvalitet!Arbetsplatsbeskrivning
Är du en barnskötare som bjuder på din kompetens och bidrar till arbetsglädje? Motiveras du av att se barns lärande och självständighet utvecklas och har du en förmåga att se möjligheter istället för hinder?

Då är du säkert den vi söker som kan bidra till att skapa den professionella och välkomnande förskola vi gemensamt bygger.

Vi söker barnskötare till Årstabergs förskoleenhet som består av sju förskolor i Årstaberg/Årstadal/Liljeholmen/. I första hand är placeringen på förskolan Berget som startade i oktober, men vi har också behov på ett par av våra andra förskolor. Berget är en spännande förskola med arkitektoniskt nytänk med gård på taket och en spång från taket som leder direkt till park- och skogsmiljön ovanför förskolan.

Berget ligger vid Årstabron i det nybyggda området vid Liljeholmskajen.

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar med en hög ambition och är ett positivt, kunnigt, och utvecklingsinriktat gäng. Vid senaste Förskoleundersökningen hade vi i genomsnitt 95 % nöjda föräldrar. Vi värnar en lugn och trygg arbetsmiljö för både barn och pedagoger. Värdegrunden, förhållningssättet samt bemötandet är grunden och vi har genomfört ett framgångsrikt utvecklingsarbete där vi gjort en grundlig upprustning av lärmiljön så att den fungerar som den tredje pedagogen. Vi arbetar med grupper i gruppen och har skapat gemensamma grundstrukturer och införskaffat ett basmaterial till varje arbetslag för att säkerställa likvärdigheten.

Våra ledord som genomsyrar verksamheten är Glädje, Trygghet och ett Lustfyllt lärande. Med leken som grund tror vi på det kompetenta barnet och arbetar medforskande. Vi arbetar i projekt med ämnesintegrering, med enskilda utmaningar och har ett skickligt kvalitetsteam som bistår i utvecklingen. Vi har återkommande reflektionsmöten och workshops för alla pedagoger samt pedagogiska forum där vi lär av varandra. Vi värnar utbildning, kollegialt lärande och ständig utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som med engagemang och nyfikenhet vill vara med och bidra i vårt pedagogiska utvecklingsarbete utifrån förskolans reviderade läroplan. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Du är tydlig i din yrkesroll och vill bidra med din kompetens och samtidigt utmanas att lära nytt. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar både dig som har lång erfarenhet och du som ska börja din yrkesbana.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version