merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mjukvaruutvecklare med fokus på säkerhet till vår kund i Lund

Vi söker dig som har ett stort intresse och driv för att utveckla mjukvara. Hos vår kund trivs du som är som är glad, positiv och vill mycket. Nu har du chansen att bli en del i det duktiga team som utvecklare mjukvaran som ligger till grund för alla produkter hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina duktiga och drivna kollegor kommer du att jobba med mjukvaruutveckling på avdelningen för video och bildbehandling. För den här tjänsten ligger fokus på Cyber Security, du behöver inte ha erfarenhet sedan tidigare utan får chansen att lära dig på plats. Det växer så det knakar hos vår kund och nu behöver de förstärkning. Därför söker vi dig som är duktig på C, Python och har använt Linux.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbeta med lågnivåmjukvara
- Experimentera och utveckla nya funktionaliteter för plattformsportalen
- Diskutera och interagera med teknikkartor
- Arbeta med hur produkter beter sig
- Felsökning
- Fixa buggarOm företaget
Vår kund är världsledande inom sin bransch. De erbjuder produkter och lösningar baserade på innovativa teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 1200 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa resultat. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här möts man av nytänkande, ett klimat där man hjälps åt och där mycket stora utvecklingsmöjligheter finns. Självklart får du en ordentlig introduktion, man månar om sina kollegor och vet att det är viktigt att få rätt förutsättningar för att lyckas.

Din profil
Din profil
Skallkrav:
- Högskoleutbildning inom IT, systemutveckling, teknisk fysik eller motsvarande
- Erfarenhet av Linux
- Engelska
- Duktig på att programmera, gärna C och Python


Meriterande:
- Erfarenhet från programmering på fritiden
- Erfarenhet från Cyber Security
- Bra betyg
- Civilexamen inom IT, systemutveckling, teknisk fysik eller motsvarande


Du är engagerad och vill uppnå resultat. För att lyckas och trivas i den här rollen så älskar du att programmera, du gillar utmaningar och problemlösning och du kan arbeta självständigt. Som person är du ödmjuk, positiv och ansvarsfull. Du gillar att jobba i ett högt tempo, komma med nya idéer och hitta lösningar på problem.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Lund

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version