merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Handläggare till Växjölöftet sommar

Avdelningen Arbete och lärande - avdelningen för full sysselsättning, har ca 200 anställda och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där arbetsmarknad-, utbildning-, bistånds-, och integrationsfrågor möts och hanteras. Avdelningen består av tre områden: medborgarservice och integration, arbete och vuxenutbildning samt myndighet och rehab.

Inom enheten för Mötesplatser och områdesbaserat arbete ligger mötesplatserna Bergendahlska gården, Tallgården, Panncentralen och Araby Park Arena samt i Braås och Lammhult. Inom enheten finns också fältverksamhet och Navigator, som arbetar uppsökande och med att motivera till insatser för unga som varken arbetar eller studerar. Enheten har en viktig roll, i samverkan med Polis och andra instanser, att arbeta för ökad trygghet och minskad social oro.

Växjölöftet sommar är en verksamhet riktad mot ungdomar 16-18 år som söker feriearbete. Genom ett feriearbete i kommunala verksamheter får ungdomarna möjlighet att skaffa sig arbetslivserfarenhet samt en introduktion till arbete.


ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare inom Växjölöftet sommar arbetar du tillsammans med ansvarig handläggare med genomförandeprocessen för rekrytering, matchning och placering av ungdomar på ferieplatser. I arbetsuppgifterna ingår administration, ekonomi, marknadsföring, dialog mot arbetsplatser, ansökningshantering, uppföljning, utvärdering, nätverkande m.m.

En del av tjänsten kommer att förläggas till mötesplatsen Bergendahlska gården, som är en mötesplats för gymnasieungdomar. Verksamheten bedrivs i huvudsak under kvällstid. I arbetsuppgifterna ingår att möta upp ungdomar som besöker mötesplatsen.

Arbetstiden är schemalagd dag- och kvällstid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har beteendevetenskaplig utbildning, gärna med inriktning personal och arbetsliv, samt har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, arbetsmarknad/utbildning och arbete med ungdomar.

Du är drivande, har förmåga att arbeta självständigt såväl som god samarbetsförmåga, är organiserad, effektiv, stresstålig, har sinne för struktur och en positiv människosyn.
Du får gärna ha ett aktivt kulturintresse.


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version