merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Client Manager till TriOptima / Finans / Fintech

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

TriOptima är ett svenskt fintech-bolag som tillhandahåller webbaserade tjänster för att hantera och reducera finansiell risk i handeln med OTC-derivat. Huvudkontoret är baserat i Stockholm där ca 160 av företagets 270 anställda arbetar och övriga kontor finns i finansvärldens metropoler: London, New York, Singapore och Tokyo. TriOptimas kunder är investmentbanker och finansiella institutioner världen över.

Här kan du läsa mer om vad de anställda säger om att arbeta på TriOptima: https://careers.trioptima.com/people

Arbetsuppgifter:

TriOptima söker dig som vill arbeta i ett växande och innovativt bolag i finansbranschen. Som Client Manager inom produkten triResolve kommer du att ha en teknisk och kundinriktad roll med fokus på skräddarsydda lösningar mot investmentbanker, buy-side –företag och andra finansiella aktörer. Som anställd erbjuds du en stimulerande roll i en internationell och högteknologisk miljö där du dagligen kommer kommunicera med kunder och kollegor över hela världen.

I rollen som Client Manager på triResolve arbetar du nära dina kollegor i London, New York, Singapore och Tokyo men främst samarbetar du med ett tiotal Client Manager-kollegor i Stockholm. Du vill arbeta i en teknisk och snabbrörlig organisation i en global miljö. Bolaget värdesätter platta strukturer och samarbeten mellan kontoren vilket öppnar upp för möjligheten att göra utbyten till något av TriOptimas kontor.

Som Client Manager ges stora möjligheter till utveckling inom det område som passar dig bäst, oavsett om det är databaser, kundkontakt, produktutveckling, finansiell matematik eller andra förgreningar inom finans och teknik. På TriOptima så uppmuntras all form av personlig vidareutveckling och företaget ser positivt på initiativtagande, utbildning och utmaningar. I rådande tillväxttakt finns stora möjligheter att växa med och i bolaget. Tidigare Client Managers på triResolve arbetar idag som Product Managers, Business Managers, Sales Executives, Service Analysts, m.fl.

Profil:

• Har en civilingenjörsexamen (exempelvis industriell ekonomi) eller examen i ekonomi med inriktning finans
• Är i slutet av din utbildning eller är i början av din karriär
• Har ett stort intresse för finans
• Är intresserad av att jobba i en teknisk miljö
• Har någon erfarenhet av servicerelaterat arbete
• Har du grundläggande programmeringskunskaper eller erfarenheter av databaser är det meriterande
• Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska

Som person är du analytisk, kommunikativ, noggrann och flexibel. Du tar gärna egna initiativ och kan arbeta självständigt. Företagskulturen präglas av prestigelöshet och ett högt tempo för att ge kunderna bästa möjliga service och produktupplevelse. TriOptima är ”the good guys in finance”.

Övrig information:

OBSERVERA: Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev på engelska samt betyg från universitet.
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: derivat, OTC, swap, Interest rate swaps, CDS, FX, commodities, credit risk management, SQL, nyutexaminerad, civilingenjör, industriell ekonomi, Stockholm, Client Manager, finans, finansiell, matematik, finansbranschen, heltid, IT, data, ingenjör, civilekonom, finance, fin-tech, fintech, finance technology, financial technology, finansiella intrument, investment banking, databaser

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version