merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Redovisningsekonom till ett internationellt bolag

Just nu söker vi en redovisningsekonom för ett längre uppdrag. Vår kund är ett trading företag i Göteborg. Du får möjligheten att arbeta i ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Kan detta vara nästa steg i karriären för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontra men även med fakturering samt löpande bokföring. Genom policys och riktlinjer ser du till att all finansiell rapportering och redovisning sker enligt interna standarder samt god redovisningssed.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leverantörsreskontra
• Göra avstämningar och analyser inför bokslut
• Sammanställa månads- och årsbokslut
• Genomföra skatteberäkning
• Löpande bokföring och redovisning
• Rapportera till ledning och styrelse

Din bakgrund
För att axla rollen som redovisningsekonom hos vår kund har du universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller finans. Du är trygg i rollen som redovisningsekonom och har några års arbetslivserfarenhet på en avancerad nivå. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska eftersom dokumentationen kräver detta.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som redovisningsekonom har du en god kommunikationsförmåga och trivs att arbeta i en global miljö. I rollen kommer du att arbeta mycket manuellt, bland annat med pappersfakturor vilket då kräver att du är skarp, noggrann och har ett ordningssinne. Vidare kommer du att ha många kontaktytor, därför skall du våga ta tag i problem och frågor och vara lösningsorienterad. Du är leveranssäker, självständig och har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Slutligen är du initiativtagande, flexibel och kan arbeta proaktivt i en föränderlig miljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Enligt överenskommelse

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Ansvarig rekryterare
Iris Nemec
0722546057

Referensnummer
88875

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version