merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktutvecklare till teknikkonsultbolag

Är omväxlande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter något du värdesätter hos din nästa arbetsgivare? Trivs du med att samarbeta med olika kontaktytor? Nu söker vi ytterligare en Produktutvecklare till vår kund i Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Som Produktutvecklare kommer du att arbeta i projektform där du mestadels av tiden sitter ute hos kund och jobbar. Du har kontakt med olika delar inom verksamheten och du är länken mellan beräkningsingenjörer och produktionstekniker. Du koordinerar, bevakar och driver förbättringsarbete kring projekten. I projekten arbetar ni alltid mot en tidsplan och det är Produktutvecklarens roll att se till att denna följs.

Under din inledande tid som Beräkningsingenjör kommer du att få lära dig om verksamheten samt gå en kortare utbildning beroende på erfarenhet och kunskap sen tidigare. Du tilldelas också en fadder som kommer finnas ute hos kund där du jobbar och denna person kommer att ge dig stöttning som ny.

Om företaget
Företaget är ett nordiskt teknikkonsultbolag med omkring 1750 anställda. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter i företaget.

Din profil
Skallkrav:
- Högskole- eller Civilingenjör mot Maskinteknik Alt. Civilingenjör mot Design- och Produktutveckling
- Villig att pendla i tjänsten

Meriterande krav:
- Kunskaper i Catia, NX och/eller Abaqus
- Ex-jobb på Siemens, SAAB alt. BT
- B-körkort
- Intresse för CAD

För att passa in i rollen som Produktutvecklare ser vi att du som person är konsultmässig, vilket innebär att du är social och kan representera företaget ute hos kund. Du trivs med att hålla många olika saker igång samtidigt och du har en förmåga att koordinera projekten. Du har god samarbetsförmåga, likväl som du är duktig på att arbeta självständigt.


Om oss
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Oktober 2017, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version