merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mjukvaruutvecklare till kul, innovativt och världsledande företag i Lund

Är du en problemlösare av rang? Är du positiv, ödmjuk och älskar att programmera? Då är det kanske dig vi söker, vi letar efter drivna programmerare till vår spännande kund i Lund

Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att arbeta med mycket skickliga och tekniskt starka kollegor för att utveckla mjukvaran som ligger till grund för alla företagets produkter. Ditt team arbetar med video- och bildbehandlingsramen till CPU-delsystemets mjukvara som bildar en teknologiplattform. Nu behöver de förstärkning och söker duktiga programmerare, beroende på vad du kan och vad du vill jobba med så finns det viss möjlighet att anpassa din roll. Du kommer att arbeta i Linux med fokus på C och Python.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Aktivera nya produkter och hantera komplexa lösningar
- Experimentera och utveckla nya funktionaliteter för plattformsportalen
- Diskutera och interagera med teknikkartor
- Bildbehandling
- Optimera och utveckla system


Om företaget
Vår kund är världsledande inom sin bransch. De erbjuder produkter och lösningar baserade på innovativa teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 1200 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa resultat. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här möts man av nytänkande, ett klimat där man hjälps åt och där mycket stora utvecklingsmöjligheter finns. Självklart får du en ordentlig introduktion, man månar om sina kollegor och vet att det är viktigt att få rätt förutsättningar för att lyckas.

Din profil
Skallkrav:
- Högskoleutbildning inom IT, systemutveckling, teknisk fysik eller motsvarande
- Erfarenhet av Linux
- Engelska
- Duktig på att programmera, gärna C och Python


Meriterande:
- Erfarenhet från programmering på fritiden
- Bra betyg
- Civilexamen inom IT, systemutveckling, teknisk fysik eller motsvarande


Du är engagerad och vill uppnå resultat. För att lyckas och trivas i den här rollen så älskar du att programmera, du gillar utmaningar och problemlösning och du kan arbeta självständigt. Som person är du ödmjuk, positiv och ansvarsfull. Du gillar att jobba i ett högt tempo, komma med nya idéer och hitta lösningar på problem


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Lund

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version