merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rekryterare till roligt uppdrag!

Till vår spännande kund, verksam inom bland annat revision, söker vi nu en Rekryterare! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och som pågår i sex månader. Vår kund sitter i fina lokaler centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag

Som rekryterare hos vår kund får du arbeta med alla delar i rekryteringsprocessen, allt från att sätta ihop en kravprofil med rekryterande chef, till annonshantering, screening, search, intervjuinbokningar, kompetensbaserade intervjuer, referenstagningar samt testadministration. Du kommer rekrytera både mer juniora samt seniora profiler. Tempot är högt och du driver många processer parallellt. Du kommer få eget ansvar från dag ett och jobbar mot många kontaktytor ute i verksamheten i hela landet.

Din bakgrund

Vår kund är intresserade av personer som är nyfikna, bra relationsbyggare och brinner för service. Vi söker dig med en akademisk examen samt tidigare erfarenhet (+5 år) av rekrytering och search. Du är van att arbeta i en testmiljö och är certifierad i något testverktyg. Vår kund använder testverktyget OPQ. Du har en god känsla för att uttrycka dig i tal och skrift och mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

För att lyckas i rollen behöver du:


Ha ett stort intresse för rekrytering och människor
Vara en person som är positiv, social och proaktiv
Brinna för att ge god service och leverera hög kvalitet
Vara strukturerad och prestigelös gällande arbetsuppgifter
Uppskatta samarbete och att arbeta i team
Kunna hantera alla typer av människor
Uppskatta högt tempo och stort ansvar


När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 076-0001899 ) och Caroline Dufva (caroline.dufva@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version