merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

KAM & Projektledare på snabbväxande IT-bolag inom HR

Varbi AB är ett snabbväxande IT-bolag med 14 anställda och huvudkontor i Trollhättan.

Varbi tillverkar och säljer molntjänster inom rekrytering och antagning som idag används av över 300 företag och organisationer, bland annat av Sveriges största arbetsgivare, Sveriges största kommun, Sveriges största nöjespark, Sveriges främsta universitet, ett flertal rekryteringsföretag och internationella koncerner.

Arbetsuppgifter
I rollen som KAM & Projektledare på Varbi AB kommer du att ansvara för att skapa relationer med nya kunder samt hantera och projektleda befintliga kunder. Du kommer sätta upp och genomföra försäljningskampanjer tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Att genomföra demonstrationer av rekryteringssystemet Varbi Recruit samt att utbilda rekryterare är återkommande arbetsuppgifter.

Du kommer hjälpa kunden att integrerar kundens egen rekryteringsprocess i rekryteringsverktyget Varbi Recruit. Du kommer även att vägleda kunderna i hur de kan arbeta mer effektivt med employer branding och hur de hittar rätt kandidater med hjälp av systemets färdiga bryggor till sociala medier.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom rekrytering, en relevant utbildning samt erfarenhet av B2B-försäljning. Du ska kunna kommunicera flytande i tal och skrift på svenska samt ha goda kunskaper i engelska. Talar du även norska, danska eller nederländska är det ett plus. 

Att utbilda mindre grupper på 6-10 personer ska vara naturligt för dig och att tala inför större grupper på 50-100 personer ska kännas som en rolig utmaning. Du måste vara social och gilla att ha kul tillsammans med både kollegor och kunder.Övrigt
Hos oss får du en modern arbetsplats mitt i Trollhättans centrum. Du får trevliga kollegor och troligen Sveriges bästa kunder.

Friskvård och balans mellan jobb och fritid är viktigt för oss på Varbi. Vi som jobbar på Varbi tränar gratis på betald arbetstid och det är därför viktigt att även du vill friskvårdsträna tillsammans med oss.

Vi kommer arbeta löpande med den här rekryteringen så sänd in din ansökan redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version