merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i svenska vt 2018

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.


Ekhammarskolan är en 4-9 grundskola och 1-9 grundsärskola i Kungsängen med ca 530 elever. Vi har tydliga strukturer för undervisningen och verksamheten, vilket skapar en trygg och lugn skola där eleverna kan utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Det råder en god stämning bland kollegorna vilket bidrar till att Ekhammarskolan är en trivsam arbetsplats.

Arbetstid/varaktighet: 50%, goda möjligheter att dryga ut tjänsten med vikarietimmar på skolan, visstidsanställning vt 2018 med start 8/1. Tjänsten är ett vikariat för en tjänstledig lärare.

Behörighet: Vi söker i första hand en behörig lärare i sv. Men har du erfarenhet av undervisning och bedömning så är det också intressant. Du kanske har en paus i studierna? Eller kanske har en vilja att få testa på läraryrket under en period? Eller är du en pensionerad lärare som vill tillbaka till skolan under en period? Då är detta chansen att under några veckor få möta vetgiriga elever i åk 8!

Arbetsuppgifter: Undervisning i svenska i två klasser i åk 7 och en grupp språkval sv/en åk 7. I tjänsten ingår även mentorskap i åk 7. På skolan finns ett väl etablerat ämnessamarbete i sv för planering, utvärdering och utveckling av ämnena.

Lön: Individuell, kollektivavtal.

Ansökan: Sista ansökningsdag: 2017-12-17. Vi behandlar enbart ansökningar som inkommer genom kommunens rekryteringsverktyg. Intervjuer kommer att göras löpande under ansökningstiden. Observera den korta ansökningstiden. Sök så fort som möjligt så att vi kan komma överens om förutsättningarna.

Kontaktperson: Johan Björnberg, bitr rektor; johan.bjornberg@upplands-bro.se  tel. 08-58169314.

Fackliga ombud: LR, Lärarförbundet: nås via kommunens växel 08-58169000.

Övrigt: Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet, eller av annan orsak inte kan tillsättas enligt annonsen.

 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version