merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Du + SharePoint = sant?

Har du studerat data/IT eller har arbetat med utveckling och programmering? Nu söker vi åt vår kunds räkning, deras nya stjärna i SharePoint!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som SharePoint-utvecklare kommer att du att med stor sannolikhet att arbeta inhouse till en början. Du kommer att arbeta i olika projekt, till exempel med en applikation mot en kund. Företagets kunder är många stora, välkända bolag och du kommer arbeta tillsammans med kollegor i ett team om 3-4 personer i ett agilt arbetssätt. Projekten kan variera från ca två veckor upp till flera månader, eller år. Det kan vara så att du får arbeta med förvaltning med en kund som gör att det fortlöper då du förvaltar deras system och ser till att det fungerar. Ett annat exempel kan vara att du skall göra en förstudie hos en kund för att lösa en utmaning hos dem, eller göra pilotprojekt som sedan kunden förhoppningsvis vill köpa.

Om företaget
Vår kund erbjuder IT-lösningar och IT-tjänster som möjliggör för deras kunder att framgångsrikt utveckla sin verksamhet. Deras främsta mål är att deras kunder når sina affärsmål, att deras medarbetare skall ha intressanta och utvecklande arbeten. Företaget har 70 000 medarbetare i Nord-, Sydamerika, Asien och Europa.

Mer information ges på intervjutillfället.

Din profil
För att passa i rollen som SharePoint-utvecklare skall du ha en relevant IT / teknisk bakgrund antingen från studier eller från tidigare arbeten. Ett krav för tjänsten är att du har 1-2 års erfarenhet inom .Net, webbutveckling eller SharePoint. Det är ett stort plus om du har en portfolio att visa upp. Det är också ett krav att kunna tala svenska och engelska, samt skriva på dessa språk.

Skallkrav:
- IT/teknisk utbildning
- Relevant arbetslivserfarenhet
- Svenska och engelska i tal & skrift

Körkort anses som meriterande.

Som person är du social, noggrann, ödmjuk. Du är också driven, nyfiken och flexibel.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid / tillsvidare
Arbetstider: 8-17

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version