merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Resurspedagog sökes till Vasaborg

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Vasaskolan är en F-6 skola med ca 500 elever och 80 personal. Skolan ligger i en naturskön miljö med bra kommunikationer både från Stockholm och Roslagen.

På skolan finns det i dagsläget även 3 mindre undervisningsgrupper. Hos oss hittar du mycket engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Vi arbetar med fokus på kunskap och lärande samt värdegrundsfrågor. Vår skola utvecklar former för samarbete mellan alla enheter på skolan där inkludering och likvärdig bedömning är ett prioriterat område. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet både när det gäller kollegial samverkan och digital teknik. Våra elever och deras föräldrar har mycket höga förväntningar på en väl fungerande, stabil och trygg verksamhet.

På skolan har vi under en längre tidsperiod haft ett mycket gott och positivt klimat mellan alla vi som arbetar på skolan med högt i tak och bland personalen ett stort intresse kring verksamheten och våra utvecklingsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Som resurspedagog i den mindre undervisningsgruppen Vasaborg, för elever med inlärningsproblematik och diagnos inom autismspektrumtillstånd, deltar du i och ansvarar för inskolning, kartläggning, planering och genomförande av elevers undervisning.

Våra elever ska utveckla kunskaper och sociala färdigheter (bl.a. ADL, lek) för att kunna delta i olika sociala sammanhang. Du kommer även att skriva IUP och hålla i dessa samtal tillsammans med en kollega. Du kommer att ha tät kontakt med föräldrar och andra professioner som finns kring eleverna. På Vasaborg får vi handledning i TBA och ditt ansvar är då att dokumentera och följa upp beslut som tas.

KVALIFIKATIONER
Då vi arbetar med TBA (tillämpad beteende analys) så ser vi gärna att du har erfarenhet i detta arbets- och förhållningssätt. Det är även en fördel om du har kunskaper om PECS.

Som pedagog är du trygg i dig själv, utvecklingsinriktad och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö som präglats av samarbete och flexibilitet. Du ska kunna ta eget ansvar och samtidigt vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med dina kollegor. Vidare är du kreativ, strategisk och du drivs av att utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och motivation för
uppdraget.

Tjänsten är en visstidsanställning tom 2018-06-15 med möjlighet till eventuell förlängning.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version