merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektör inom elkraft till spännande konsultföretag

Är du nyexaminerad inom elkraft eller energi? Vill du jobba med spännande konsultuppdrag hos ett välkänt och etablerat företag? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Projektering av nätplanering inom lokal nätverks distribution som består av kabelprojektering, projektering av luftledningar och nätstationer samt ställverk
- Förstudier och utredningar av nätdistribution
- En del med beräkningar, analys och CAD konstruktion
- KundmötenOm företaget
Företaget är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg-och fastighet, energi, industri, samt infrastruktur. De behöver förstärkning inom elkraftsområdet. Mer information om företaget kommer på eventuell intervju.

Din profil
Skallkrav:
- Teknisk utbildning, YH, högskole-eller civilingenjör
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Relevant erfarenhet i form av exjobb, sommarjobb eller extrajobb

Som person är du driven och nyfiken. Du har inga problem att fråga och är självgående i dina arbetsuppgifter.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Februari 2018
Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid 8-17 med flexsystem

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version