merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare Service till Assemblin VS i Örebro

Din roll som projektledare inom VS

Du driver självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning och har det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat. I rollen ingår att driva affärsrelationen med kund och leverantör och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.
 
För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.
 
Tjänsten avser heltid med placering på filialen i Örebro.Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Du får gärna vara ny i rollen som projektledare men ha erfarenhet inom entreprenader från installationsbranschen/VVS/bygg/el eller ventilation. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/examen med teknisk inriktning (vs, bygg eller liknande).
 
Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav. Har du tidigare arbetat som VS-montör är det meriterande.
 
För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur och har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.Att arbeta i Assemblin

Våra kärnvärden utgör grunden för vår kultur och identitet:
- Affärsmässighet – tydligt ansvar för ekonomin
- Enkelhet – enhetligt och okomplicerat agerande
- Kompetens – kunskap, vilja och förmåga
- Pålitlighet och gott uppträdande
 
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter både inom den egna rollen som projektledare och inom andra delar av organisationen.
 
Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.Ansökan och kontaktperson
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2018-01-05. Skicka gärna in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. För mer information, kontakta filialchef Martin Hedberg telefon 010-475 26 46.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!Vår mission

Vi drivs av att vara en del av ett team som tillsammans utformar, installerar och underhåller system för de mest grundläggande sakerna i livet: luft, energi och vatten.
 
Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 8 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.


Om Assemblin VS
Assemblin VS är ledande inom värme och sanitet i Sverige. Verksamheten bedrivs  på ett 40-tal platser. Vi utför alla slags tjänster inom värme och sanitet och installerar fjärrvärme, värmepumpar, industrirör, sprinkler, kyla eller energibesparande åtgärder i samband med nybyggnation eller renovering. Assemblin VS omsätter ca 2 miljarder kronor med 1 500 medarbetare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version