merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Pocket Shop Landvetter söker extrapersonal

Pocket Shop grundades år 1989 och är Sveriges ledande bokhandelskedja på pocketböcker. I dagsläget har vi sammanlagt ett 30-tal butiker i fyra länder och finns i städer som Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg, Helsingfors, Berlin, Frankfurt, Birmingham och London. Pocket Shop ingår sedan ett par år tillbaka i Bonnierkoncernen och står idag inför en mycket spännande och expansiv fas. Vår vision är att ge alla grupper i samhället möjlighet att äga och uppleva bra böcker.
Alla vi som arbetar på Pocket Shop tycker att böcker och försäljning är bland det roligaste som finns! Vi är övertygade om att det finns läsning för alla, och vårt jobb är att hitta rätt böcker till varje kund.
Som medarbetare delar du ditt intresse för läsning med både kollegor och kunder. Är du dessutom serviceminded och gillar att arbeta i miljöer där det händer mycket, tror vi att du kommer trivas stort på Pocket Shop!

Nu söker vi extrapersonal till vår butik på Landvetter!
Arbetet som butikssäljare på Pocket Shop är självständigt och ansvarsfullt. I de löpande arbetsuppgifterna ingår, förutom försäljning av böcker, bland annat att vara kunder behjälplig i form av service och bokrekommendationer, sortimentsöversyn, beställning och uppackning av böcker, skyltning av titlar samt kontrollräkning av dagskassor.
Vår butik på Landvetter har öppet dagligen mellan 05-21 så det är viktigt att du är flexibel med arbetstider och har möjlighet att ta dig till Landvetter med första flygbussen eller ordna egen transport.

Vi söker dig som:

Har ett stort bokintresse
Tycker att försäljning är bland det roligaste som finns
Trivs i en miljö där det händer mycket

Har du tidigare arbetat inom butik, service eller försäljning så är det mycket meriterande.
Dessutom ska ha möjlighet att:

Ta dig till Landvetter och arbeta på obekväma tider
Vara flexibel och ha möjlighet arbeta cirka två pass per vecka, såväl vardag som helg

Stämmer du in på det vi beskriver ovan? Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version