merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

PERSONLIG ASSISTENT TILL HUMORISTISK OCH KREATIV 26 ÅRIG KILLE 60-65 %.

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker en personlig assistent som kan arbeta på fast schemarad, 60-65 %.
Vi bemannar dygnet runt hos vår kund, med vaken tid på natten. Passen är förlagda till 7 eller 10 timmars pass, dag och natt alla dagar i veckan.

Vår kund har ganska nyligen flyttat hem efter en lång tids sjukhusvistelse och det innebär flera omställningar på många olika plan. Det är därför av stor vikt att du som söker är lugn och trygg i din yrkesroll. Du bör vara lyhörd och ha förståelse för den utmanande situation kunden befinner sig i.

Jag är en kreativ och positiv person som gillar yoga, meditation, musik, sjunga, läsa och måla. Jag är intresserad av allt ifrån vetenskap till filosofiska frågor så som andlighet och personlig utveckling. Jag är mycket målmedveten och motiverad gällande min träning och rehabilitering. Jag bor ensam men har både familj och många vänner omkring mig. Jag har tidigare hållit på med snowboard, skateboard, parkour och rest mycket.

Om dig:
Du är en lättsam person med ett leende på läpparna. Du har tålamod och en stor dos humor. Du är troligen mellan 20–50 år, har ett öppet och ungdomligt sinne, och är nyfiken på allt ifrån andlighet till vetenskap. Jag ser gärna att du är påhittig och kan ge förslag på aktiviteter vi kan göra. Du bör inte vara allergisk mot hundar eftersom min familj har en hund som besöker mig ofta och som jag förhoppningsvis kan ta över i framtiden.

Dina arbetsuppgifter:
Jag är en kille på 26 år som för snart 1 år sedan var med om en bilolycka. Därefter sitter jag i rullstol på grund av hjärnskador. Jag har begränsad rörlighet i höger arm och ben, jag har vissa svårigheter att prata och minnas. Du kommer att vara mig behjälplig med det mesta som kan uppkomma i det vardagliga livet exempelvis att följa med på olika aktiviteter och att hjälpa och stötta mig i de sysslor jag inte kan utföra på egen hand, bl.a. planering, matlagning, inköp, städning, hygien mm. Dessutom kommer träning och rehabilitering att vara en viktig uppgift att hjälpa mig med. För mig är det viktigaste att personkemin stämmer mellan dig och mig.


Meriterande är om du:
- har B-körkort
- delar någon/några av mina intressen
- har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent
- är rökfri
- tycker om att laga god mat

Välkommen in med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version