merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Boendestödjare socialpsykiatri

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Socialkontoret ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg samt övriga omsorger. Kontoret har ca 300 anställda.
Vårt socialpsykiatriska boende öppnade i december 2014 och vi har fem platser och en sviktplats. Placeringarna sker enligt SoL. Boendet kan vara av mer långsiktig karaktär för några, medan det för andra kommer att vara mer av genomgångskaraktär, som ett led i en pågående rehabilitering och som en förberedelse på väg ut till ett mer självständigt liv. Arbets- och förhållningssätt skiljer sig åt beroende på mål.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att aktivt stödja den enskilda personen att återupprätta, utveckla och i vissa fall, behålla sin funktionsförmåga utifrån dennas förutsättningar och behov. Insatserna skall bygga på respekt för den enskildas självbestämmande och integritet men samtidigt kombineras och balanseras med aktivt uppsökande och motiverande insatser. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med den enskilde utforma stödet i vardagen utifrån genomförandeplan.

KVALIFIKATIONER
Du skall ha en kvalificerad yrkesutbildning (KY,YH) med inriktning psykiatri eller annan likvärdig vård- och omsorgsutbildning. Kunskap om MI, KBT och DBT är meriterande. Körkort är ett krav eftersom bilkörning ingår i tjänsten.
Som person skall du ha god förmåga att skapa kontakt, vara lyhörd och flexibel, öppen för att pröva nya lösningar, tydlig och ha förmåga att sätta gränser som stöd för den enskilde. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som att vara en god teammedlem. Ditt arbete skall utgå från brukarens behov i fokus. Du skall ha erfarenhet att arbete med personer som har psykiska funktionsnedsättningar.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version