merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare till vård- och omsorgsprogrammet sökes till Yrgo

Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.
I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Yrgo, högre yrkesutbildning, bedriver yrkeshögskoleutbildning inom områden där näringslivet uttryckt behov av engagerade och kompetenta medarbete. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där medarbetare, studerande och yrkesverksamma i branschen är gemensamt delaktiga. Vi har totalt ca 1600 studerande, 70 medarbetare och ett stort antal gästföreläsare. Våra verksamheter är lokaliserade på fyra olika adresser i Göteborg. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.yrgo.se

En av våra lärare har bestämt sig för att byta arbetsuppgifter inom organisationen och vi söker därför ytterligare en lärare inom vårdutbildningar med utgångspunkt i social omsorg och äldreomsorg för att undervisa på utbildningar inom yrkeshögskolan (yh).

Du kommer förutom undervisning tillsammans med lärarlaget och skolledning ansvara för att organisera, planera och samordna dina kurser i de olika grupperna.

I tjänsten ingår undervisning, arbetslagsarbete samt utveckling av arbetsformer inom vårdutbildningar på yh-nivå, flexibelt lärande, validering samt uppdragsutbildning inom vård och omsorg. I uppdraget ingår även kursansvar, LIA-besök, samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter. Undervisning inom vård-och omsorgsprogrammets gymnasiekurser kan förekomma

KVALIFIKATIONER
Lärare med inriktning mot omsorg. Du ska vara väl förtrogen med yrket och dess arbetsuppgifter inom din specialitet. För att passa för tjänsten krävs:
- lärarbehörighet och lärarlegitimation
- god pedagogisk och didaktisk förmåga
- god förmåga att organisera och dokumentera
- god IT-vana och erfarenhet av digitala hjälpmedel
- akademisk utbildning inom yrkesområdet.

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Lärarbehörighet är meriterande. Lika så om du har erfarenhet från arbete inom psykiatrin och /eller yh-utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.

Detta är en semestertjänst med omfattning 50-100% efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version