merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Effektiva och kvalitetssäkra studenter till ICA e-handel

Effektiva och kvalitetssäkra studenter till ICA e-handel
Pluggar du på distans eller har du idag ett deltidsjobb? Vill du ha ett flexibelt schema hos Sveriges mest folkkära företag? Är prestation, tempo och kvalité ord som du värdesätter på en arbetsplats? Då har du kommit rätt!

Vi söker dig som idag har en sysselsättning på 50%, tex studier på distans eller med flexibelt schema, idrottskontrakt eller annat deltidsarbete och som vill arbete under veckoslutet hos ICA e-handel i Johanneshov. Arbetsuppgifterna innebär att du i närheten av Globen med hjälp av listor packar matkassar som sedan levereras till din närmaste ICA-handlare.

För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta fredagar kl 11:00-19:00 och lördagar kl 07:00-12:00. Det finns även arbetspass på onsdagar, torsdagar och söndagar. Arbetet sker i kyld miljö med en temperatur på 2-4 grader.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa skriftligt intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning 50% alltså 20h/v. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Johanneshov, Stockholm

Omfattning: Deltid

Kvalifikationer
Du bör ha minst ett år kvar på dina högskolestudier eller motsvarande. Som person är du prestationsinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp. Att bidra med en positiv energi är för dig en självklarhet.

Arbetet kräver att du är ytterst noggrann, har en känsla för kvalité samtidigt som du drivs av att arbeta i en prestationsinriktad miljö. Du klarar utan problem att arbeta fysiskt under högt tempo och i kyld miljö med en temperatur på 2-4 grader.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har omgående start så ansök redan idag!

För information: Michel Abousamra | michel.abousamra@randstad.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version