merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

HR Business Partner | HRBP | för tillverkningsbolag

HR Business Partner | HRBP | för tillverkningsbolag
Har du bred erfarenhet inom HR, som HR-generalist eller HR-specialist, och är intresserad av uppdrag inom tillverkningsindustrin? Då kan vi ha en utvecklande tjänst för dig i Arvika. Vår kund är inte bara känd för vad de tillverkar utan också för sitt inkluderingsarbete. Här sätts arbetsklimatet högt på agendan liksom vikten av samarbete och kul på jobbet. Så är du intresserad av nästa steg, kan börja i januari och vill arbeta brett inom HR? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning: Heltid, för start enligt överenskommelse och initialt till 30 april.

Arbetsbeskrivning:
Vår kund är ett omtyckt tillverkningsbolag med såväl produktion som kvalitetsavdelningar och erkänt trevligt arbetsklimat. Här talas det gärna och ofta om vikten av att ha roligt på arbetet, inkludering och samarbete. Som HR Business Partner så kommer du övergripande arbeta med att omvandla strategier och mål till konkreta HR-aktiviteter. I din roll så har du kontakt med flera avdelningar, inte minst andra HR-avdelningar inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):

• Verksamhetsstöd inom rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt, policy- och rutinarbete.
• Bidra till att etablera arbetsprocesser inom kvalitet och uppföljning.
• Fackliga förhandlingar.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• Minst 1 års erfarenhet av en bred HR-roll, gärna med inslag av rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt, policy-frågor och/eller processfrågor.
• Gymnasieutbildning, med fördel akademisk utbildning som personalvetare (alternativt likvärdig utbildning.)
• Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du trygg och professionell. Faktum är att många skulle till och med se dig som ett ess inom kommunikation, för du har lätt att nå olika människor utifrån deras förutsättningar och behov. Du har en positiv inställning och ljus syn på arbetet. Det märks - inte minst på hur du samarbetar med andra. När saker behöver göras så väntar du inte. I stället tar du initiativ, når mål och åstadkommer resultat. Om det låter som dig, då hoppas vi på en intressant vår ihop.

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har erfarenhet som HR Business Partner, vilket är särskilt meriterande om det också varit på ett tillverkningsföretag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Sjögren | martin.sjogren@randstad.se [ mailto:martin.sjogren@randstad.se ] |

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version