merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare med kundfokus till Pilotage i Örebro

Till expansiva Pilotage i Örebro söker vi nu projektledare till bygg- och fastighetsprojekt

Önskar du att arbeta i en roll där du får utvecklas, skratta mycket och arbeta med utmanande projekt? Har du erfarenhet inom projektledning och utvecklingsprojekt inom bygg och fastighet? Då kan du vara Pilotages nästa projektledare!Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Pilotage är ett företag med korta beslutsvägar där du får möjligheten att vara delaktig i och påverka företagets utveckling. Pilotage lägger stor vikt på personlig hållbarhet och har en målbild att bli Sveriges bästa arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare hos Pilotage har du ansvar för hela eller delar av bygg- och fastighetsprojekt såsom;

• Rådgivning till fastighetsägarna att formulera och ta fram anbudsunderlag.
• Ansvaring för upphandling av leverantörer och entreprenörer.
• Projektledning för ny-, om- och tillbyggnader.
• Kontaktperson mot entreprenörer, leverantörer, myndigheter m m

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Örebro kontoret finns sex projektledare du kommer ha ett nära samarbete med. Vissa projekt kommer du driva självständigt och i andra projekt är flera delaktiga.

Som projektledare har du många kontaktytor både externt och internt.Dina projekt finns i huvudsak i Örebroregionen samt närliggande städer som Västerås och Karlstad. 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning från högskola / universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet inom branschen.

Som person tar du ett stort eget ansvar och är kommunikativ. Du samarbetar gärna med andra och har ett starkt kund- och affärsfokus. Vidare så är du lyhörd och har en logisk analytisk förmåga.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version