merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Strategisk inköpare

Om tjänsten
Har du erfarenhet av strategiskt/taktiskt inköp och trivs i en händelserik miljö? Vi söker dig som vill arbeta i en ansvarsfull roll hos vår kund på deras inköpsavdelning. Som inköpare erbjuds du ett varierande arbete där du kommer ingå i ett kompetent team.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpare kommer du utforma taktisk och strategisk planering av tjänster och material för kundens behov. Du agerar rådgivande part till verksamhetens olika delar och har därmed hand om mer komplexa frågor. Rollen innebär till stor del arbete i projektform, där du arbetar parallellt olika projekt av varierande karaktär. Arbetsuppgifterna varierar stort beroende på projekt vidare kommer rollen innebära breda kontaktytor, såväl internt som externt.

Formella krav
• Högskoleingenjör, inom teknik/ekonomi/inköp
• Erfarenhet av strategiskt/taktiskt inköp
• Meriterande: erfarenhet av biotech
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Din profil
Vi söker dig som gillar utmaningar och inte räds för att fatta beslut. Du trivs med att arbeta självständigt, bidrar med idéer och tar tag i saker direkt när de uppstår. Du är duktig på att hantera olika typer av människor och bygger långsiktiga relationer. Därtill är du noga med att säkerställa att ditt arbete blir korrekt utfört samt kan anpassa sig efter förändringar och nya rutiner.

Om företaget
Din personlighet är viktig för oss och vi kommer därför lägga stor vikt vid den, vi ser att du som person är driven och har en vilja att arbeta brett. Vidare har du även en god samarbetsförmåga och en positiv läggning. Då din roll är bred, med många olika åtaganden, är du såväl flexibel som prestigelös och du visar ständigt stort personligt engagemang i ditt arbete, oavsett karaktär.

Ansökan på en gång då vi intervjuar löpande!

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning.
Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version