merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Medicinsk sekreterare till MAVA/KAVA, SkaS Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.Beskrivning

Den administrativa enheten inom verksamhetsområde M4 består av medicinska sekreterare som stödjer akutmottagningen, vårdavdelningarna och mottagningarna inom verksamhetsområdet med sin kompetens och kunskap.

Du kommer att vara ett viktigt administrativt stöd för verksamhetens andra personalkategorier. Vi söker nu en medicinsk sekreterare som främst kommer att riktas mot MAVA/KAVA. 


Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en av fyra sekreterare.
Som medicinsk sekreterare hos oss på MAVA/KAVA arbetar du med medicinska sekreteraruppgifter och medicinsk dokumentation i systemen Melior via Medspeech och Elvis. Vi bedriver medicinsk och kirurgisk akutsjukvård under dygnets alla timmar. Arbetstiden är förlagd dagtid med tjänstgöring var tredje helg.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete vid sjukhus. Som medicinsk sekreterare på MAVA/KAVA har man ett gott samarbete med avdelningarna. För att arbeta hos oss är vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare ett krav. Du ska också ha goda kunskaper i svenska samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. God vana av Melior och ELVIS är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och har ett positivt tänkande, är strukturerad och professionell. Du bör ha en god samarbetsförmåga samt även förmågan att kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övrigt

Utöver månadslön utgår ett lönetillägg på 1500 kr/månad.
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden.
Tjänsten är ett vikariat from 180201 - 181231

 Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version