merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Inköpsassistent sökes till Arento!

Söker du ett arbete som inköpsassistent och har ett intresse för bilar och fordon? Ser du dig själv som en teamplayer men som också trivs med att arbeta självständigt? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund Arento AB är ett svenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Dom förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner med allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Dem har tolv maskindepåer i olika delar utav landet.

Som Inköpsassistent på Arento kommer du att vara en del utav en grupp om tre personer som alla arbetar inom inköp där du främst kommer att ansvara för beställningar av olika typer av fordon.
I rollen kommer du att arbeta i ett högt tempo där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att innefatta:

• Uppgiftregistrering/uppdatering i bolagets databaser
• Hantering/koordinering i databassystem
• Kontering av fakturor
• Kontakt med leverantörer över telefon och mail
• Övrig administration

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Knivsta. Uppdraget beräknas starta omgående och löper 6 månader framåt, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning och utveckling på arbetsplatsen. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 08.00-17.00 med möjlighet till flexibilitet.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp alternativt att du har en utbildning inom ekonomi med ett intresse och viss förståelse för inköp. Vidare ser vi att du gärna har ett intresse för fordon. Som person är du alert, kreativ och gillar att ta för dig. Du har en god social förmåga och inte rädd för att ta kontakt med andra människor. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt har en god datorvana. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version