merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kundtjänstmedarbetare sökes!

Vill du jobba i ett internationellt hälso- och vårdföretag där patientens bästa alltid står i centrum? Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare som vill jobba i Kungsbacka hos en av de ledande leverantörerna av tjänster till patienter!

En frisk och trevlig arbetsmiljö är kärnan i vår kunds personalpolitik. De vet att en attraktiv arbetsgivare är en arbetsgivare som stimulerar utveckling och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö, där du kan växa både personligen och professionellt.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du sitta både i kundtjänsten samt göra tillkommande administrativa uppgifter. Arbetstiderna är dagtid under vardagar.

Tjänsten har tillträde så snart som möjligt i januari.

Din profil
Vi tror att du är en person som älskar att sätta kunden i fokus och att ge inte bara bra, utan exceptionellt bra service. Du har sinne för ordning och reda och gillar siffror. Du har mycket goda kunskaper i svenska, samt behärska engelska språket i så väl tal som skrift. Du trivs att arbeta i grupp, är noggrann, självgående och effektiv.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version