merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Extrajobb vid sidan av dina studier?

Vi söker nu åt kundsräkning engagerade studenter som vill tjäna lite extra vid sidan av sina studier.

Uppdraget är förlagt på olika tillfällen och platser i Västmanland. Dina uppgifter kommer att variera då vi har kunder inom olika områden så som ekonomi,administration,iventering,butik och liknande uppdrag.Arbetstiderna är förlagda dag tid vid behov och reseersättning utgår vid de tillfällen resa tillkommer.


Du kommer bli anställt av hos på StudentConsulting och uthyrd till kund

Din profil
Arbetsuppgifterna kräver ingen tidigare erfarenhet men ställer krav på noggrannhet och engagemang. Ett krav för att söka denna tjänst är att du har en annan huvudsakligsysselsättning eller studier på minst 50%.
Sök tjänsten redan idag för att garantera lite extra i din studentkassa till hösten.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version