merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Receptionist sökes för framtida heltidsuppdrag!

Har du erfarenhet av att arbeta som receptionist eller ser du en framtid som receptionist? Till framtida uppdrag söker vi dig som vill arbeta som receptionist på heltid i Stockholm!

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher. För framtida uppdrag söker vi receptionister som vill arbeta heltid i Stockholm.

Rollen som receptionist är bred och innefattar bland annat:
- Mottagande av besökare
- Receptionist service via mail och telefon
- Posthantering, paketleveranser, bud
- Beställning av kontorsmaterial, luncher, fika, blommor etc

Beroende på vad vår kund efterfrågar kommer du antingen anställas direkt av företaget alternativt så blir du anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Stockholm. Rekrytering sker utefter våra kunders behov och när ett behov uppstår rekryterar vi delvis utifrån de personer som lagt in sig i intressepoolen. Uppdraget är på heltid och kontorstider tillämpas.

Din profil
För att vara aktuell för att arbeta som receptionist ser vi att du har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som receptionist eller inom service. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du besitter en stor social kompetens och är positiv, då det är av ytterst vikt i mötet med företagets kunder och andra medarbetare. Vidare ser vi att du har ett trevligt och tillmötesgående sätt och trivs i en roll med kundkontakt. Du ska behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har lätt för att lära och trivs med att arbeta självständigt och i grupp. Vi får löpande in behov av receptionist så skicka in din intresseanmälan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version