merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kundtjänstmedarbetare till Tradera sökes omgående!

Har du tidigare arbetat med kundservice/kundtjänst och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på ett av Stockholms roligaste och mest händelserika kontor? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare på heltid till Tradera. Tradera är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över två miljoner användare. Varje vecka besöks Tradera över två miljoner gånger av både köpare och säljare. I din roll som Kundtjänstmedarbetare på Tradera kommer du att tillhöra teamet Customer Service som dagligen arbetar med att ge Traderas kunder den bästa servicen. Customer Service är uppdelat i två delar; ett inhouseteam som sitter på Tradera och ett outsourcat team. I din roll kommer du tillhöra inhouseteamet som arbetar med att ta emot och hantera de mer utmanande kundärendena, oftast via mail men även över telefon. Arbetet kommer även innefatta att kontakta kunder som har lämnat ett sämre omdöme för att utvärdera hur man kan göra kundupplevelsen bättre. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Daglig kontakt med privat- och företagskunder via mail, chatt och telefon
- Aktivt kontakta missnöjda kunder i syfte att förbättra kundupplevelsen

Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 8:30-17:30. Tjänsten beräknas starta 18e december med en provanställning på 6 månader, för rätt person finns det chans till förlängning och tillsvidareanställning som konsult via oss på StudentConsulting. StudentConsulting ansvarar för processen och alla frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Fanny.hemstrand.kallstromer@studentconsulting.com

Din profil
Vi söker dig som har fullständiga gymnasiebetyg och tidigare erfarenhet av kundservice via telefon. Som person ser vi att du har ett stort driv och engagemang, du är social och har mycket energi. Du har en god förmåga att anpassa dig efter olika situationer och du trivs i en organisation där det händer mycket. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Stor del av arbetet handlar om att ha kontakt skriftligen med kunder, därav lägger vi stor vikt vid att du har en fallenhet för professionellt bemötande genom skrift. Flytande svenska och engelska är ett krav. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version