merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kundtjänstmedarbetare till Bredband2!

Är du i början av din karriär och vill få in en fot på ett växande företag? Är du driven, engagerad och trivs med ett serviceinriktat arbete? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till Bredband2 i Malmö!

I tjänsten kommer du arbeta med kundservice mot privatpersoner och ge support i olika ärenden. Arbetet är främst över telefon, men innebär även administrativt arbete i anslutningen till samtalen. Arbetstiderna är måndag-fredag cirka 8-17 eller 10-19. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund, med goda chanser att på sikt bli en del av Bredband2. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Tjänsten är på heltid och startar 9 januari 2018. Sök därför tjänsten redan idag!

Bredband2 är ett expansivt företag som levererar smarta lösningar inom bredband, tv och telefoni. Här trivs du som uppskattar högt i tak, god stämning och en händelserik atmosfär.

Din profil
Vi söker dig som brinner för service och som alltid vill ge det lilla extra. Du är i början av din karriär och redo att utvecklas vidare inom service. Som person är du också driven, engagerad, prestationsinriktad och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Självklart är det även viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper, men om du har erfarenhet av service eller telefoni är detta mycket meriterande. Ta chansen att börja din karriär på ett välkänt företag och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet för framtiden!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version