merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rekryterare till snabbväxande bolag i centrala Stockholm!

Har du tidigare erfarenhet från rekrytering av IT-profiler och är ute efter nästa utmaning? Vill du arbeta i ett nystartat bolag med god sammanhållning där du får möjligheten att vara med och påverka? Då har vi på Lernia uppdraget för dig!

Om uppdraget
Vi letar nu efter en Rekryterare till vår kund, ett snabbväxande HR tech-bolag vars mål är att förändra rekryteringsbranschen. Kortfattat erbjuder bolaget en digital tjänst med tydliga AI-inslag som optimerar och effektiviserar matchning mellan arbetsgivare och kandidater. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till företaget med start omgående och 6 månader framåt. Därefter finns mycket goda möjligheter till förlängning eller övertag. Arbetsplatsen ligger belägen vid Östermalms torg i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som Rekryterare har du hand om all internrekrytering av nya medarbetare till företaget. Det rör sig främst om IT-profiler som ska rekryteras, men även personer inom t.ex. sälj och marknadsföring. Du ansvarar över hela processen, från ett första uppsökande av kandidater fram till anställning. Då duktiga IT-profiler kan vara svåra att hitta behöver du lägga mycket fokus på att leta upp och attrahera lämpliga kandidater. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.: - Uppsökande av kandidater genom olika kanaler - Annonsskrivning - Urvalsarbete - Telefonintervjuer - Djupintervjuer - Referenstagning

Din bakgrund
Vi söker dig som har jobbat med rekrytering inom IT i minst 2 år och därmed har förståelse för den typen av profil. Om du har studerat Personalvetarprogrammet eller liknande och har kunskaper inom arbetsrätt är detta meriterande men inget krav. Vidare krävs det att du behärskar flytande svenska i både tal och skrift samt har goda datakunskaper och då främst inom MS Office. Vi ser det även som ett stort plus om du har erfarenhet inom sälj!

Personliga egenskaper Vi är ute efter någon som är nyfiken och strävar efter att komma framåt, både för att leverera goda resultat men också för att ständigt utvecklas. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, vara lyhörd och ödmjuk samt prestigelös. Vidare krävs det att du är självgående och kan driva processer framåt på egen hand. Om du dessutom tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid, Stockholm

Tillträdesdag
Omgående

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version