merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tre dagbarnvårdare i Bollebygds tätort eller Olsfors

Bollebygd är en expansiv kommun som ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Förskoleverksamheten i Bollebygd kommun söker nu tre dagbarnvårdare i tätorten Bollebygd alternativt i Olsfors.

Förskoleverksamhet är en samlad beteckning på verksamheter som riktar sig till barn mellan 1-5 år. Den bedrivs i form av förskola och pedagogisk omsorg. Pedagogisk omsorg omfattar dels familjedaghem men kan också bedrivas i andra former.

ARBETSUPPGIFTER
Som dagbarnvårdare bedriver du pedagogisk omsorg i ditt eget hem. Verksamheten ska stimulera barns utveckling och lärande och utformas så att den förbereder barnen för fortsatt lärande.

Gemensamt med övriga dagbarnvårdare löser du barnomsorgen för en grupp barn. Hemmet skall vara tryggt, säkert, ändamålsenligt och tillgängligt för barn i åldrarna 1-5 år.

Barnen ska serveras varierade och näringsriktiga måltider.

KVALIFIKATIONER
Du har sådan utbildning eller erfarenhet att barnens behov av omsorg och en god pedagogisk verksamhet kan tillgodoses, tex barnskötarutbildning eller annan som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version