merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ledigt jobb som HR Business Partner i Arvika

Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, HR, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.
Hos oss på Experis arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en HR Business Partner. Du blir anställd av Experis och kommer att arbeta som en del av vår konsultverksamhet i Arvika.
Uppdraget är en visstidsanställning under perioden 2018-01-01-2018-04-30.

Som HR Business Partner kommer du att arbeta mot ett antal olika avdelningar och din roll är att aktivt bidra till att strategier och mål för avdelningarna inom ditt ansvarsområde översätts till konkreta HR-aktiviteter samt säkerställa att de levereras i verksamheten. Du kommer att vara behjälplig i frågor rörande rekrytering, kompetensförsörjning, rehabilitering och gällande lagar, policy och rutiner, samt bidra till att etablera arbetsprocesser som säkerställer kvalitet och uppföljning. Du kommer även att delta vid fackliga förhandlingar. Som HR Business Partner har du ett stort ansvar att agera professionellt och serviceinriktat både internt och externt. Med ett öppet och nära samarbete med övriga HR-avdelningar skall du bidra till effektivitet inom företaget.

Vem är du?

Vi ser att du har en personalvetarexamen eller liknande samt har bred erfarenhet från HR-området. Du har varit verksam inom området och är van att stötta chefer och organisationer i olika HR-relaterade frågor, gärna inom industrin. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom företaget. För att lyckas i rollen är du självständig, konsultativ och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du trivs i arbete med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarstagande, driven och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Utöver detta ser vi att du har en analytisk förmåga, är beredd att ifrågasätta problem samt att du är en naturlig problemlösare. Erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och förhandlingar är meriterande.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Hur ansöker du?

Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Observera den korta ansökningstiden!
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson på 054-22 18 86 el.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version