merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör VA/renhållning

Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen. Ragunda kommun värnar sedan 2013 om tobaksfria arbetsplatser i hälsofrämjande syfte. Läs mer om oss på www.ragunda.se

Pga ökade arbetsuppgifter söker vi nu en Administratör VA/renhållning

Arbetet omfattar i huvudsak att administrera abonnenter med enskilda avlopp som flerkammarbrunnar och slutna tankar. I arbetsuppgifterna ingår registervård, upprätthållande av kundregister med tömningsintervaller, skicka aviseringsbrev till hushåll när tömning kommer att ske, skapa körordrar till entreprenör, hantera extra och akuta tömningar samt registrera avvikelser samt svara på frågor om slam från abonnenter. I tjänsten ingår även att tillsammans med renhållningsingenjören fungera som backup för debiteringsansvarig för VA/renhållning. Övriga arbetsuppgifter inom teknisk avdelning kan förekomma.

Kommunen använder EDP Future och EDP Mobile som verksamhetssystem för kundregister, skapande av körordrar, hantering av avvikelser etc. och debitering av VA/renhållningsavgifter. Erfarenhet av dessa system är meriterande.

Du har lämplig utbildning och erfarenhet inom området samt ett antal års arbetslivserfarenhet.

Arbetet innebär många kontakter med allmänhet, kollegor och sker i nära samarbete med systemansvarig för EDP Future. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom positiv inställning, god förmåga att ta initiativ samt att arbeta självständigt.

Anställningen är en tillsvidare anställning där 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträdesdag 2018-01-01 eller enligt överenskommelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av Jenny Forslind, tel 0696-68 21 54 eller renhållningsingenjör Olav Elstad 0696-68 21 52.

Facklig kontaktperson kan nås via kundcenter 0696-68 20 00 vxl.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version