merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Personalplanerare Landskrona

Vi söker dig som vill arbeta med oss på Nobinas personalplanering med korttidsplanering. Du kommer att vara placerad på Nobinas kontor i Landskrona. Idag arbetar ett 40-tal medarbetare med personalplanering i tre geografiska grupper. Du kommer att tillhöra en grupp som består av ca 20 personalplanerare som täcker trafikområden i södra och västra Sverige.
 
Vi erbjuder 
Som personalplanerare för korttidsplanering kommer du att arbeta med att tillsätta förartjänster/arbetspass, hantera ledigheter, lösa övrig korttidsfrånvaro och andra förekommande personaladministrativa arbetsuppgifter. I rollen har du daglig kontakt med våra förare via telefon och mail och ett tätt samarbete med andra personalplanerare och gruppcheferna på trafikområdet. Vi ger dig introduktion för att du ska komma in i arbetet. Resor förekommer i tjänsten.
 
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!
 
Personliga egenskaper och utbildning  
Vi ser att du har relevant utbildning med inriktning mot ekonomi eller administration och/eller tidigare erfarenhet av personaladministration. Du har goda kunskaper om relevanta lagar och avtal samt ett analytiskt och lösningsorienterat tankesätt. Du har god prioriteringsförmåga, är noggrann och du kan hantera arbetstoppar med bibehållen kvalitet. Arbetet ställer höga krav på kommunikativ och social förmåga då du kommer ha kontakt med många personer och för att vi ser att samarbete i gruppen och med andra avdelningar är vår framgångsfaktor. Det är meriterande om du har erfarenhet av schemaläggning eller liknande arbetsuppgifter.    
Om tjänsten  
Tjänsten är ett vikariat på ca 12 månader. Heltid. Startdatum enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.  
 
Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Personalplaneringschef Jennifer Johnson, e-post: jennifer.johnson@nobina.se

 
Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval kommer att ske löpande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version