merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Styr- och reglertekniker till Bravida i Växjö

Är du en framåt och driven person som utbildat dig inom styr- och regler och vill ta nästa steg i karriären? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som styr- och reglertekniker kommer du att få vara delaktig i projekt tillsammans med kollegorna i ditt team. Dina arbetsuppgifter omfattar installation, såväl som service och felsökning av utrustning för automatisk styrning. Du kommer att resa en del i ditt distrikt, och går därmed in i en flexibel roll där ingen dag är den andra lik!


Om företaget
Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet.

Din profil
Då dina arbetsuppgifter innefattar mycket kundkontakt, lägger vi stor vikt vid att du är en lyhörd och serviceminded person. Du trivs i en omväxlande miljö, och jobbar gärna i ett högt tempo!

Skallkrav:
-Relevant utbildning mot styr- och reglerteknik. Alternativt bakgrund inom el och/eller ventilation
-Körkort B
-Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
-Teknisk utbildning mot fastighetsautomation
-Tidigare erfarenhet av arbete mot energibesparingsåtgärder
-Branscherfarenhet

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version