merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Avdelningschef sökes till Syncentralen, Halland

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Syncentralen ingår i verksamheterna inom Kommunikation tillsammans med Audionommottagning, Hörselteam, Tolkcentral samt Resurscentrum för Kommunikation Dako. Syncentralens uppdrag är att ge habilitering/rehabilitering inklusive förskrivning av hjälpmedel till personer som har en synnedsättning/blindhet, för att öka livskvaliteten. Syncentralen är en länsövergripande specialistverksamhet.
Arbetet sker länsövergripande i team där det ingår synpedagoger, optiker, kuratorer, medicinsk sekreterare och assistenter, totalt cirka 15 medarbetare. I Syncentralens uppdrag ingår även att samordna och förmedla kontakt med andra verksamheter och att vara kunskapsresurs. Geografiskt finns verksamheten i Halmstad och Kungsbacka.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som avdelningschef förväntas du driva och utveckla verksamheten utifrån givna direktiv, mål och uppdrag. Du kommer att inneha verksamhetsansvar för hela Syncentralen, vilket innebär ansvar för kvalitet, produktion och tillgänglighet såväl som ansvar för budget, personal och arbetsmiljö. I uppdraget leder du engagerade och kompetenta medarbetare som har patienten i fokus. Tillsammans utvecklar ni verksamheten.

Avdelningschefen rapporterar direkt till verksamhetschefen samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Eftersom Syncentralen har verksamhet vid två av de halländska kommunerna kräver arbetet att man är mobil över länet. Inom ramen för chefskapet förväntas också deltagande i nätverk och arbetsgrupper såväl inom som utom förvaltningen.

Du kommer att som tjänstgöringsort utgå från antingen Kungsbacka eller Halmstad vilket överenskommes efter dialog.

KVALIFIKATIONER
Du har en för tjänsten adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att vara ledare och chef.

Vi söker dig som:
• Är engagerad i att ständigt förbättra verksamheten, med patientens bästa som utgångspunkt och medarbetarnas kompetens som viktigaste plattform.

• Har förmåga att tillvarata och utveckla kunskap och kompetens hos medarbetarna.

• Vill vara med och styra och leda verksamheten mot uppsatta mål och resultat.

• Är kommunikativ och bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

• Har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till medarbetare.

En förutsättning för att lyckas och trivas som avdelningschef hos oss är att du har en god samarbetsförmåga och klarar av att lösa problem som uppstår i arbetet. En viktig del är förmåga att arbeta resultatinriktat, strukturerat och engagerat. Du har en hög ambitionsnivå och känner lust till förändring och utveckling. Tillsammans med medarbetarna skapar du en väl fungerande organisation och ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är önskvärt då resor förekommer i tjänsten.

Du får goda möjligheter att leda din verksamhet genom att förvaltningen tillämpar en långtgående decentralisering i chefslinjen. I uppdraget som avdelningschef får du en individuellt anpassad introduktion, möjlighet till mentorskap samt deltagande i Region Hallands chefsutvecklingsprogram.

Det är meriterande om du har genomgått Region Hallands utvecklingsprogram för blivande chefer, Morgondagens ledare.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekrytering planerar vi att hålla intervjuer på eftermiddagen den 10 och 11 januari 2018.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version