merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef till öppenvården, avdelningen för missbruk/beroende

Vår nuvarande enhetschef går i pension och därför söker vi dig som är intresserad av att leda och fortsätta utveckla öppenvården.

Avdelningen för missbruk och beroende består av dels en myndighetsenhet som ansvarar för utredning enligt SoL och LVM av vuxna personer över 20 år, och dels en öppenvårdsenhet med CRA som behandlingsmetod. Behandlingen sker både individuellt och i grupp och integreras med daglig sysselsättning. Till öppenvården hör även drogfria boenden, 4 ettor samt en 3:a för kollektivboende. Inom hela avdelningen arbetar idag totalt 12 personer.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef kommer du att ha både verksamhets-, personal- och budgetansvar. Vi erhåller våra uppdrag i form av biståndsbeslut från myndighetsenheten. Personalgruppen består av en enhetschef, tre behandlare och en husmor och under våren kommer vi flytta in i nya anpassade lokaler.

Vi erbjuder:
• Extern handledning
• Hälsotimme och friskvårdsbidrag
• Personalförmåner via medarbetarportal
• En trevlig arbetsmiljö i en liten avdelning med gott och nära samarbete både internt och externt.

I Norrtälje kommun utvecklar vi våra chefer. Som ny chef hos oss erbjuds du en introduktionsutbildning för att du ska komma in i ditt operativa chefskap på ett bra sätt. Utöver detta finns möjligheterna att växa som ledare genom ett ledarskapsutvecklingsprogram för chefer.

Intervjuer kommer att genomföras vecka 1 2018. Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Som ledare i Norrtälje kommun drivs du av att utveckla såväl som förvalta verksamheten. Du utmanas av uppdragets komplexitet och förstår verksamhetens roll i kommunen och i samhället.

Till det här chefsuppdraget söker vi dig som är socionom, socialpedagog, beteendevetare eller har någon motsvarande högskoleutbildning. Du behöver ha god erfarenhet av behandlingsarbete med målgruppen samt tidigare erfarenhet av arbetsledning. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, till exempel ditt intresse av att leda förändringsarbete och att samverka.

ÖVRIGT
Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version