merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Timvikarier till Eken och Floravägens dagliga verksamheter

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Länk till Ekerö kommuns hemsidaEkens och Floravägens dagliga verksamheter

Letar du efter ett spännande och meningsfullt arbete? Ekens och Floravägens dagliga verksamheter är två mindre verksamheter riktade till personer med en diagnos inom autismspektrum. Nu söker vi flera nya motiverade timvikarier till enheterna. Tillsammans med ordinarie personal arbetar du med att öka våra arbetstagares/brukares självständighet, delaktighet, utveckling och inflytande över sina arbetsuppgifter och aktiviteter. Enheterna är belägena på fem respektive 10 minuters promenad från Ekerö Centrum som du enkelt tar dig till med god och välfungerande kollektivtrafik (restid med t-bana/buss från T-centralen är cirka 40 minuter, restid med t-bana/buss från Fridhemsplan är cirka 30 minuter). 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta för att skapa en meningsfull och anpassad sysselsättning där våra arbetstagare/brukare kan utvecklas utifrån sina egna förmågor. Du kommer att handleda och stödja dem i deras dagliga aktiviteter på ett pedagogiskt sätt, utifrån individuella behov. Arbetsuppgifterna är varierande och syftet är att öka arbetstagarens självständighet, delaktighet utveckling och inflytande. Regelbunden utvärdering och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta pedagogiskt med människor och som har en vilja och förmåga att hitta lösningar, hjälpa, vägleda och stärka andra att utvecklas. Stor vikt läggs således vid personlig lämplighet i samband med rekryteringen. Värdefulla egenskaper i arbetet är att du är lyhörd och uppmärksam, har respekt för vad andra uttrycker, är tydlig i din kommunikation och har förmåga att samarbeta och ta initiativ.

Meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med personer med intellektuella funktionsnedsättningar eller autism (exempelvis som personlig assistent, stödperson eller på ett gruppboende). Meriterande är också utbildningar som Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet gärna med fördjupning inom funktionsnedsättning. För att kunna genomföra de aktuella arbetsuppgifterna behöver du ha grundläggande datorkunskaper och behärska svenska språket, i såväl tal som skrift. 
 
Körkort är önskvärt eftersom det handlar om att ta sig till och från olika aktiviteter.

I denna rekryteringsomgång är det aktuellt att anställa ett flertal timvikarier och rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Omfattning: Varierande

Anställningsform: Timanställning


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version