merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior projektingenjör med intresse för konstruktion!

Har du ett stort intresse för byggbranschen? Brinner du för konstruktion? Vill du börja din karriär på ett familjeföretag? Då är du den kandidat vi söker!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som junior projektingenjör kommer du att stötta företagets arbetsledare/ projektledare samt VD i deras pågående projekt. Företaget är specialiserade inom ombyggnation av Stockholms innegårdar. Projekten varierar i storlek och omfattning vilket innebär att arbetsuppgifterna som projektingenjör varierar. Din främsta uppgift kommer att vara kalkylering av pågående och framtida projekt. Kalkylering kommer till exempel att innebära kostnadsberäkning, mängdberäkning samt räkna på arbetskostnader och materialkostnader. Som projektingenjör kommer du även att föra protokoll under möten, hantera och ansvara över projektbudget, hantera KMA och tidsplaner. Är du intresserad av konstruktion eller att vara ute i projekten så finns det möjlighet för detta.

Om företaget
Vår kund befinner sig i centrala Stockholm där de projekterar och utför totalentreprenader inom bygg. De är specialiserade på renovering av Stockholms innegårdar. De utför även omfattande renovering av Parkeringshus och garage. Kunden är ett Familjeägt företag med ca 90 anställda. Mer information ges ut vid en personlig intervju.

Din profil
Skallkrav:
• Relevant teknisk utbildning, YH, Högskole- eller Civilingenjör. T.ex. Byggnadsingenjör, konstruktion, byggteknik, anläggningsteknik osv.
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Relevant arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av något kalkylprogram
• Polska

Vår kund lägger störst vikt på dina personliga egenskaper och vi söker därför efter dig som är intresserad och engagerad i ditt arbete. Vidare så söker vi dig som är prestigelös, noggrann och kan hantera ett högt tempo.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 2/2- 2018 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider 08- 17
Ort: Centrala Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version