merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Experis söker projektledare

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Låter det lockande att arbeta med leda utförandet av leveransprojekt hos vår kund och se till att all relaterad verksamhet utförs i enlighet med företagsförfaranden, projektmål, tillämpliga kvalitetsstandarder, säkerhetskrav, kostnads- och schemaläggningsmål inom elkraft på ett stort, globalt och välkänt företag? Vår kund i Västerås växer och söker nu en duktig projektledare.

Hur ser arbetet ut?

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* led och koordinera team med resurser som främst finns i Sverige och Indien
* budgetarbete
* ansvarig för kundkontrakt och projektfinansiering
* rapportering månadsvis av projektstatus och ekonomi i projektet till management

Vem är det vi söker?

För att trivas och passa i rollen som Experis-konsult är dina mest framträdande egenskaper: ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och att du har en stor social kompetens.

Specifika krav för tjänsten:

* tidigare erfarenhet av projektledning
* svenska och engelska i tal och skrift.

Att arbeta på Experis

Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så både du och din konsultchef har förståelse för vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal och vi försöker alltid utgå från att våra konsultkollegor skall ha en fast tillsvidareanställning.

Experis Engineering

Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Kontaktperson

Ansök via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Marica Basirat på 021-151210 eller på . Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version