merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Försäljningsansvarig till DriveNow

Om oss
Autorekrytering AB är Sveriges enda helt nischade rekryteringsföretag för dig som är verksam i motorbranschen. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och personallösningar inom motorbranschen.

Om företaget
DriveNow är en europeisk friflytande bildelningstjänst som startade i samarbete mellan BMW, MINI och Sixt. Vi erbjuder förstklassiga mobilitetstjänster med premiumbilar inom ett flexibelt uthyrningssystem som gör att du kan åka var du vill i din stad. Vi finns idag i 13 europeiska städer och fler blir det. Vår ambition är att bli klassledande inom den flexibla samåkningen samt det självklara valet för kunderna, inte bara i Sverige utan även i Europa och övriga världen.

För att nå våra höga ambitioner behöver vi utöka vårt team i Stockholm med en försäljningsansvarig. Vill du vara med och bygga en innovativ, digital och hållbar tjänst fokuserad på företag i Sverige? Då är detta din möjlighet!


Dina arbetsuppgifter
Som försäljningsansvarig är din uppgift att attrahera nya kunder och öka aktiva medlemmar månatligen, vilket du gör genom aktiviteter riktade mot både B2C och B2B. Din inledande huvuduppgift är att öka nyttjandet inom företagssegmentet och erövra nya kunder och segment till DriveNow. Du äger hela säljprocessen, från prospektering till kundregistrering och så även försäljningsstrategi. Vi arbetar på en snabbväxande marknad och i och med att vår kundbas ökar kommer du även att ta hand om och vårda existerande kundrelationer.

I dina ansvarsområden ingår bl.a.:
- Planera, strukturera, genomföra och följa upp företagsförsäljningen.
- Underhålla och utveckla våra direkta försäljningskanaler via kundbesök, bearbetning via telefon samt aktiviteter/event.
- Ansvara för kundregister.
- Rapportering av bl.a. försäljningsstatistik.
- Skapa aktiviteter och kommunikation i samarbete med marknadsansvarig.

Du bedriver försäljningsarbetet självständigt med fokus att uppnå försäljningsmål och budget, men i nära samarbete med marknadsansvarig och VD. Du rapporterar till VD.


Din profil
Vi söker dig som är drivande och duktig på försäljning och att skapa nya kundrelationer. Du är öppen, kreativ och kan kommunicera med företagsrepresentanter på alla nivåer. Du har även goda presentationskunskaper och förmåga att på ett snabbt och lättförståeligt sätt förklara våra produkter och tjänster. Framförallt ser vi att du är en drivande person som levererar på satta mål samtidigt som du ser till teamets bästa.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av uppsökande försäljning med dokumenterad måluppfyllnad. Har du tidigare erfarenhet av företagsförsäljning och en fältbaserad säljroll är det till din fördel. Viktigt är att du trivs i en roll som ställer höga krav på ansvarstagande och självständighet. Du är målmedveten, flexibel och inte rädd för att ta fullt ansvar för din uppgift. Vidare är du strukturerad och analytiskt samt har ett mycket gott sinne för affärer.

DriveNow i Sverige byggs av ett mindre och väldigt ambitiöst team. Vi erbjuder dig en nyckelroll och möjligheten att vara med och bygga upp vår funktion i Stockholm. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Tveka inte på att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Lina Larsson på 08-409 144 42. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version