merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Backend-utvecklare (PHP) till företag inom e-handelslösningar

Är du en tekniknörd som brinner för backend-utveckling och programmering? Har du kunskaper i PHP och vill utvecklas på ett e-handelsföretag i expansionsfas? Vår kund söker nu ytterligare efter en medarbetare som vill vara en del av deras framgångsrika team. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som backend-utvecklare hos vårt kundföretag kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra medarbetare och kunder för att hjälpa dem att driva framgångsrik e-handel. E-handelslösningarna utvecklas på plattformen Magento och Nordisk e-handel. I dina arbetsuppgifter ingår:

- Support och versionshantering
- Backend-utveckling samt arbete med administrationsgränssnitt, integrationer med kringliggande system och olika flöden
- Integrationer mot betallösningar, logistiklösningar, affärssystem, marknadskanaler, statistikverktyg och andra system

Aktuella tekniker för tjänsten är Utveckling i PHP, JavaScript, MySQL, Linux, OOP

Du arbetar både i mindre projekt där du jobbar ensam med en projektledare eller som en del av ett större projekt där du samarbetar med flera projektledare, backend-utvecklare och designers. Förutom kundanpassade projekt kommer du vara delaktig i produktutveckling.


Om företaget
Vårt kundföretag levererar e-handelslösningar med visionen att hjälpa kunder med sin försäljning online. Produkt och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat e-handelsplattformar, kundtjänstfunktioner, logistiklösningar och helt outsourcad e-handel. Företaget levererar en mängd tjänster till den nordiska e-handelsbranschen och kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har ca 40 anställda blev utsett till DI Gasellföretag 2013 och 2014. Som utvecklare arbetar du självständigt men samarbetar dagligen med glada, engagerade och drivna kollegor på kontoret i centrala Malmö. Du blir en del av ett företag i expansionsfas som ger dig goda förutsättningar att utvecklas både i din roll och även inom företaget. Arbetsplatsen präglas av prestigelöshet, engagemang och hög framåtanda. Det är en jordnära grupp som värdesätter att ha roligt tillsammans och samtidigt arbeta flitigt för att expandera och leverera kvalitét.

Din profil
Vi tror att du som söker brinner för teknik och att programmera. Du sysslar gärna med egna projekt på fritiden och har ambitioner att ständigt utvecklas inom det du gör.

Skallkrav:
-Kunskap i PHP, JavaScript, Java från utbildning eller arbetsliv
-Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
-Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datateknik eller liknande
-Relevant arbetslivserfarenhet


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version