merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Interimkonsult inom redovisning sökes till bolag i Täby

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Interim konsult, senior inom redovisning/redovisningsansvarig sökes!

 

Kunden är ett tillverkningsföretag med verksamhet i Arninge/Täby.

Företaget behöver nu hjälp av en senior profil inom redovisning/en redovisningsansvarig för att kunna ha det ekonomiska arbetet fungerande under en rekryteringsprocess.

I rollen kommer det vara ett visst dagligt operativt arbete och det är viktigt att vara prestigelös och flexibel. Visst redovisningsarbete  ingår och att sköta bokslut.

VD är ute och reser 110 dagar om året och behöver få en självgående och senior person som kan hjälpa till att få det löpande ekonomiarbetet att fungera samt att kunna se om det går att göra optimering av befintliga processer. T.ex. om de använder systemen rätt, finns det mer användningsområden, behövs nya system eller finns det system som kan komplettera.

Du som konsult ska även gärna vara med och skapa en bild av vilket behov de har och hjälpa till att definiera rollen för den de ska rekrytera.

Det finns en ekonomiassistent på plats idag som du kommer att teamleda.

Uppdraget beräknas till 4-5 månader och gärna med start så snart som möjligt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version