merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Exploateringskontoret söker markförvaltare till markförvaltningsenheten

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning


Avdelningen mark och värdering ansvarar för den löpande markförvaltningen och är stadens specialistfunktion för fastighets­värdering.

Vi förvaltar idag ca 12 000 tomträtter och arrenden för olika ändamål, t.ex. bostäder, industri och kontor. De årliga intäkterna av tomträttsupplåtelser och arrenden uppgår till ca 2,4 miljarder kronor 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en markförvaltare till vår markförvaltningsenhet som i dag består av tio personer. Som markförvaltare på avdelningen mark och värdering kommer du att erbjudas ett brett arbete i en trivsam miljö med högt tempo. Kontoret är centralt beläget på Fleminggatan, endast fem minuters promenad från Centralstationen.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består huvudsakligen av följande:

- Löpande markförvaltning
- Arrende- och tomträttsfrågor
- Avtalshantering
- LantmäterifrågorKvalifikationer

Vi söker dig som har en master- eller civilingenjörsexamen inom Lantmäteri/samhällsbyggnad eller har annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.  

Erfarenhet av fastighetsrätt och fastighetsrättsliga avtal är meriterande, du kan t ex ha arbetat som förrättningslantmätare eller mark- och exploateringsingenjör. Det är också meriterande om du har arbetat med tomträtts- och arrendefrågor.

Du har goda IT-kunskaper och det är ett krav att du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid följande egenskaper:
Som person är du engagerad, tar initiativ och uppnår resultat. Du är noggrann, tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare. Det är viktigt att du är uthållig och arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut.Övrigt

Som markförvaltare hos Stockholms stad får du möjligheten att arbeta i en bred och ansvarsfull roll i en framåtsträvande och expansiv förvaltning. Stockholms Stad är i ett tillväxtskede och du är med och påverkar stadens utveckling.

Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad är inne i ett expansivt skede och på exploateringskontoret har vi en viktig roll i att utveckla och bygga huvudstaden. Vi arbetar med många av Sveriges mest intressanta och uppmärksammade stadsutvecklingsprojekt. Exploateringskontoret är en av stadens förvaltningar och lyder under exploateringsnämnden. Vi ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av stadens mark, exploatering för bostäder och företagsområden och stadens investeringar i gator och parker i exploateringsprojekt. Vi är cirka 240 medarbetare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version