merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

FMV Söker Materielledare till AL Ledningssystemmateriel

Är du en person med god förmåga att planera och organisera och har vad som krävs för att se till att rätt sak är på rätt plats? Är du duktig på datorer och vill jobba i nära samarbete med kund? Då är det dig vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig? 

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ledningssystemmateriel, inom verksamhetsområde Anskaffning och logistik, har som uppgift att tillhandahålla försvarslogistik för Försvarsmaktens ledningsförmåga. Vår huvudsakliga produktion omfattar sambandsmateriel, sensorer, telekrigsmateriel och flygplatssystem. AL Led har även olika åtaganden inom ramen för fortifikatoriskt relaterade installationer inklusive camper samt fasta och mobila ledningsplatser.

Enheten Integration inom AL Led ansvarar för projekt som omfattar integration av produkter för leverans av sammansatt ledningsstödssystem, leveranser till olika insatsområden där FM verkar, produktledare för ledningsområdet samt uppgifter för driftstyrning och materielfördelning. Enheten består i dagsläget av cirka trettio medarbetare som arbetar som projektledare, produktledare och driftstyrare.

Ditt arbete som materielledare

Som materielledare ansvarar du för att fördela materiel på uppdrag av Försvarsmakten där du ser till att de får rätt materiel, i rätt tid och med rätt status. Detta gör du genom nära samarbete med Försvarsmakten där du hanterar materielfördelningsordrar och tilläggsbeställningar enligt styrningar från dem. Du förbereder kassationer och avgångar efter förfrågan och tar även fram underlag inför beslut om materiellån till FMV och industrin. Du samverkar med övriga driftstyrningsfunktioner inom Försvarsmakten och FMV och stödjer övriga inom FMV och Försvarsmakten i frågor om materielfördelning.

Tjänsten har placeringsort Enköping

Våra förväntningar på dig

Du har en civil- eller ingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har tidigare arbetat med drift och förvaltning inom IT. Du har mycket god datorvana och särskild kunskap om SAP. Vi tror att din tidigare erfarenhet från att ha arbetat i nära samarbete med kund kommer att hjälpa dig i rollen. Vidare ser vi gärna att du har kännedom om Försvarsmaktens verksamhet och tidigare erfarenhet av Försvarsmaktens logistikstödsystem LIFT och PRIO (SAP).

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Som person har du god samarbetsförmåga och du lyssnar till andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du arbetar med gott omdöme, tar ansvar för din uppgift och kan själv strukturera ditt arbete. Du är duktig på att planera, organisera och prioritera samtidigt som du är flexibel och kan ställa om fokus och anpassa dig vid förändrade omständigheter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är SACO Kari Lehto, OFR-S Micael Festin, OF Anders Palm, SEKO Göran Stolpe. Alla nås på telefon 08-782 40 00Vid frågor ber vi dig kontakta AA på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2018-01-03. 

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version